Kampaně

Vydělávejte na maximum.

 

Staň se affiliate partnerem a začni propagovat sociální síť Maplive!

Jako affiliate partner získáš od nás až 23,3 procenta z aktivity každého uživatele ve tvé struktůře na Maplive, a mnoho dalších finančních odměn.

 

Jak to funguje?

Jednoduše se zaregistruj jako affiliate partner na naší webové síti a získáš jedinečný odkaz, který můžeš sdílet s lidmi, které chceš pozvat na Maplive.

Když se někdo zaregistruje do MapLive pomocí tvého odkazu, stane se tvým doporučeným uživatelem.

Poté ti vyplácíme 23,3 procenta z veškeré aktivity všech uživatelů ve tvé struktůře na MapLive, včetně jejich hodnocení, interakcí a dalších aktivit. Tyto finanční odměny ti budou každý den vypláceny od MarpLive.

Spolupráce s námi je snadná a výhodná.

Vyplňte registrační formulář na našem webu a začněte propagovat MapLive dnes!

Díky našemu unikátnímu programu budou vaši partneři mít možnost také rozvíjet svou strukturu a posilovat váš společný tým. To vám umožní získávat pasivní příjmy ze své struktůry, aniž byste museli neustále sami něco propagovat.

Díky této inovativní vize můžete dosáhnout omezujícího efektu tlaku na váš vlastní odkaz a místo toho se soustředit na růst celé skupiny. Vaše struktura se tak může rozvíjet dál, aniž byste museli trávit veškerý svůj čas a energii propagováním.

Vytvořili jsme jedinečnou příležitost, která vám umožní dosáhnout širšího rozvoje a úspěchu, a to i bez neustálého propagačního úsilí. Můžete se spolehnout na náš program a jeho podporu při budování svého vlastního podnikání.

Podívejte se na informační video jak to funguje.

 

 

Jaké jsou odměny?

DENNÍ PROVIZE ZA KAŽDÉHO ČLENA

Každý den získáváte za každého člena Vaší struktury, provize 23,3% z jejich aktivity na Marplive. MarpLive je pro všechny uživatel zdarma a mohou svou aktivitou na téte platformě vydělávat. Je zapotřebí k získání těchto provizí zůstat aktivní na MarpLive. Vždy je vyplácen maximálně dvojnásobek vaší  denní aktivity.

Kampaně - dvojnásobek Vaší aktivity. Pokud bude vaše aktivita v daném dni například na ohodnocení reklam 0, bude vám z kampaně vyplaceno 2×0. Pokud vaše aktivita bude 300 kč, bude vám dohromady vyplaceno Vašich 300 kč + 2x300 kč na odměnách, celkem 900 kč.

 

ZÍSKEJTE OKAMŽITÉ PROVIZE RYCHLÉHO ZAČÁTKU

Každý uživatel MarpLive jsi může zakoupit e-produkt Kampaň, a tak se  stát affiliate partnerem. Pokud některý z těchto uživatelů bude ve vaší struktůře ihned vám vyplatíme provizi 250 kč.

 

OKAMŽITÉ MEZIPROVIZE RYCHLÉHO ZAČÁTKU 

Pokud se kdokoli z afiliate partnerů které jste zaregistroval, rozhodne zapsat další členy, nejen že bude odměněn, ale také předává každého druhého člena do Vaší Linie. Za každého takto získaného člena, je vám následně vyplacena provize za aktivitu člena na síti MarpLive. V případě že takto získaní členové se rozhodnout stát afiliate partnerem, je vám vyplacena rychlá provize 250 kč, a následné měsíční provize.


 

MĚSÍČNÍ PROVIZE                                

Za každého afiliate partera ve vlastní struktuře, vám bude vyplaceno 50 kč každý měsíc. Tato částka bude vyplácena neustále do doby dokud člen neukončí své afiliate partnerství. Vlastní strukturu členů naleznete v kanceláři Kampaň.

 

ZÍSKEJTE KOMPENZAČNÍ PLÁN          

Kompenzační plán vám dorovnává váš měsíční výdělek až do 5000 kč. Bez toho aby jste měli uživatele ve vlastní struktůře vám bude vyplacen kompenzační plán.

Čím více lidí se každý den připojuje k MarpLive, jsou zařazeni pod každého afiliate partnera. Takže čím dříve se staneš afiliate partnerem, tím vyšší bude Vaše pozice pro kompenzační plán.

Kompenzační plán je vyplácen měsíčně, první týden každého měsíce za objem Kampaně za předchozí měsíc. Pamatujte, že členství za první měsíc se vyplácí pouze v provizích za rychlý start.  Objem kompenzačního plánu se tedy začíná hromadit během druhého měsíce členství afiliate partnerů a dále.

 

Všeobecné obchodní podmínky Affiliate partnerství

VOP Affiliate

Nemáte dostatek finančních prostředků pro vytvoření kampaně?

Založte si jednoduše kartu od Twisto do 2 minut, a pokračujte dál s nákupem Kampaně.

Založení digitální karty Twisto.

 

Podrobné informace a podmínky naleznete zde: PROPAGACE KAMPAŇ