O MarpLive

Vytváříme lepší svět…
Nová nadčasová sociální síť, která zde nikdy nebyla.
Budete překvapeni, co vše získáte a kolik zábavy si společně užijeme.

Jsem Vaše nová sociální síť, která je nejen velice zábavná, ale dokonce vám může změnit celý život. Snažím se propojit zábavu a marketing v jedno tak, abych odbourala veškerou prezentaci, kterou naleznete po celé síti. Prezentace není nijak využita ve Váš prospěch a je pouze obtěžující. To vše se snažím změnit mojí novou sociální sítí MarpLive.

 

V mé aplikaci můžete při hledání jakéhokoliv zboží nebo služeb, získat finanční odměnu. A nejen to, můžete kdykoliv ohodnotit prezentaci nebo vyplnit dotazník a opět vás za to odměním.

Můžete se stát jednoduše influencerem, sami navrhovat styl reklamy a získávat počty sledujících a tím si vytvořit finanční příjem.

Odměním Vás za vše, co v aplikaci uděláte, a to i za příspěvky s nabídkou firmy, které vložíte.Můžete vyhledávat firmy, které nejsou v aplikaci registrované, a opět vás odměním. Můžete je s mou pomoci rozšířit mezi své přátele a tím zvýšit až třikrát vaši denní odměnu.S mou pomocí se můžete jednoduše seznámit, a to i s lidmi ve vašem okolí nebo třeba ve stejném klubu, restauraci, škole, prostě kdekoliv na světě. Můžete filtrovat mezi přáteli, sledujícími, lidmi ze skupin a všechno co Vás jen napadne.Se mnou uvidíte, zda jsou ve vašem okolí jsou zrovna Vaši přátelé nebo kdo zrovna je na nějaké akci nebo párty.Vytvořila jsem pro Vás zábavnou část online, která Vám řekne co se děje v tento moment, a ne to co už proběhlo.

 

Užívejte naši sociální síť MarpLive naplno...

Jsem Vaše MarpLive.